Kommande

Strömmadalsvägen 32

Strömma, Värmdö Se på karta

4 850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
55 m²
Tomtarea
3 082 m²
Byggår
1963
Kommande

I den natursköna skärgårdsidyllen Strömma hittar ni denna fina fastighet. På fastigheten finns det två hus på ca 60 kvm respektive ca 40 kvm. Tomten är öppen med fina gräsytor och eftersom det är en hörntomt så finns det två infarter, från Strömmadalsvägen respektive Klippvägen. På tomten finns även två mindre byggnader på ca 8 kvm respektive 10 kvm.

Området har en ny detaljplan som medger följande byggrätt; Största byggnadsarea (BYA) för huvudbyggnad är 250 kvm. Största bruttoarea (BTA) är 360 kvm. Största sammanlagda BYA för komplementbyggnader är 80 kvm BYA, dock får enskild komplementbyggnad inte uppföras till större storlek än 60 kvm BYA. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen och avgiften är betald av säljaren.

Om du behöver ett svalkande dopp är det endast en kort promenad till två olika badsjöar. Vid Kroksjön finns en barnvänlig sandstrand för de små och för de större finns det båda klippbad, bryggor och en flytbrygga. Om du efter en dag på stranden inte orkar att laga mat så är det ca tio minuters promenad ner till populära Strömma krog och kanalbar som ligger mysigt nere vid kanalen.

Detta är en kommande försäljning via tjänsten Läge +. Försäljning planeras till maj/juni 2021. Är ni intresserad? Kontakta mäklaren redan idag för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Värmdö

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.