Caprivägen 63. V23.H11.

Strömstad, Strömstad Se på karta

45 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
50 m²
Biarea
4 m²
Byggår
1974

Vecka 23 + extra/frivecka. Hus 11 Brf.Capri. STRÖMSTAD. Havsnära. Sjönära.
På Capri finns alla bekvämligheter.
I servicebyggnad finns reception, kiosk med minilivs.
På andra våningen finns för barnen ett välutrustat lekrum.
På tredje våningen stort sällskapsrum med panoramafönster som bjuder på en vidunderlig utsikt. Här finns också ett bibliotek och TV
Trådlöst nätverk för Internet finns i servicebyggnaden.
Alla Capris andelsägare och dess gäster har tillgång till pool, barnpool, bastu, tennisbana, boulebana, bangolf, grillplatser, dansbana m.m. Capris servicepersonal hjälper dig då du vill utnyttja anläggningens egen utrustning, såsom båtar, m.m. Receptionen hjälper gärna till om du vill ha information om aktiviteter och utflyktsmål i Strömstad med omnejd.

Din andel i bostadsrätten till stugan äger du och din familj för all framtid. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka med annan medlem i föreningen.

När du köper en andel av bostadsrätt, en fast vecka och en extra/frivecka på Capri köper du inte bara andel av bostadsrätt i ett välutrustat hus vid havet i en byggnadsstil som får tankarna att gå till ett genuint bohuslänsk fiskeläge.
Du är delägare i fastigheten/marken/tomten, servicehuset, med reception, gästlägenheten, lilla affären, tvättstugan, lekrum, bibliotek, stor sammvarorum med eldstad och panoramautsikt över havet, parkering ägare, parkering gäster, bryggor, diverse anläggningar för sport och fritid som pooler barn och vuxenpool, sauna, tennisbanor, minigolf, boule, all övrig utrustning som båtar, båt motorer, flytvästar, badstränder, bryggor, lekplatser, barnsängar etc. Saker som gör fritiden bekvämare, innehållsrikare, lyckligare.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM