Tandådalens Fjällhotell Stugby v.11, 33. hus 405

Tandådalen - Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

110 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²

Andel av bostadsrätt/fjällstuga Brf.Tandådalens Fjällhotell Stugby. 74 kvm. 6 bäddar, vecka 11, 33. hus 405 .
Mysig fjällstuga omgivet av vacker fjällnatur med närhet till både skidåkning vandring, cykling, frisk luft sprakande brasa och tid att bara vara,
Det är stuga 74 kvm, 3 rok, Parhus i 2-plan, 6 bäddar, 74 m², allrum med köksavdelning, 2 sovrum, 1 dusch, 1 WC.
Kök
Köket innehåller spis med ugn, kylskåp, frys, mikrovågsugn, diskmaskin, kaffebryggare.
Sovrum
Sovrum 1= 1 dubbelsäng. Sovrum 2= 2 enkelsängar, 1 våningssäng.
Badrum
Badrum 1= dusch/wc.
Allrum med eldstad köksavdelning.
V, braskamin, torkskåp, skidförråd, altan (skottas ej).
Torktumlar / torkskåp • Diskmaskin • Eldstad • Internet • TV • Husdjur tillåten • Mikrovågsugn
Sauna/bubbelpool i huvudbyggnaden ingår i andelen.
Man ser skidskolan, skidbackarna från köksfönstret. Man kan sätta på sig skidorna från stugan och åka ner till liften, riktigt bra läge. Centralt belägna intill pisten med glidavstånd till lift och gångavstånd till Tandådalens SkiStarshop, restauranger och livsmedelsbutik. Till detta boende körs din förbokade skidutrustning utan extra kostnad om du bokar minst tre dagar innan första skiddag.
Känn Sälens puls i Tandådalen. Prova Väggen, en av Nordens brantaste pister som ligger mellan Tandådalen och Hundfjället. Tandådalens stora och moderna skidanläggning håller högt tempo med sina högre och brantare backar.

Tandådalens stugby är ljusa och trivsamma parhus i centrala Tandådalen. 74 kvm och 6 bäddar fördelat på 2 sovrum. 200 meter till liften, restaurang och konferenslokaler. Och alla stugorna har braskamin som du kan mysa framför efter en dag i backen.

I Tandådalen finns stort utbud och variation på restauranger. Allt från temakvällar med franska bordsgrillar till lyxiga avsmakningsmenyer. Afterski på Tandådalens Wärdshus är bland de bästa på fjället och för den som vill ta ett glas kvällstid går man till TD Loungen eller Olerys.
Sedan besök Tandådalens Fjällkyrka, kyrka och kaffestuga i samma byggnad! Besök! Öppet 365 dagar.
Tandådalen består av två delar, den lugnare östra sidan med breda carvingbackar och Snow Park samt området runt Tandådalstorget med mer utmanande skidåkning. Från skidområdet går transportliftar till Hundfjället. I Tandådalen finns även Poolarium med pool, bubbelpool, bastu och café
Skidåkning i Tandådalen
Centrala Tandådalen bjuder på utmanande åkning och soligt läge redan på försäsong. Här ligger också det stora skidskoleområdet samt Solliften med många av Sälens svarta backar. Östra Tandådalen bjuder på breda blå och röda backar, perfekta för långa carvingsvängar och njut försåkning. Här ligger också Sälens största Snow Park.

Barnområden i Tandådalen
Tandådalstorget: Valles skidland ligger till höger om Stora backen. Här finns knappliftar, rullband med tak, flera barnvänliga skidbackar med Vallefigurer och annat skoj för barnen att svänga runt.
Faciliteter i närheten: Toaletter, café, lekplats, värmestuga, grillplats, SkiStarshop, skidskola.

Östra Tandådalstorget: Längst till vänster i skidområdet ligger Valles skidland med Vallefigurer, rullband, två knappliftar, en skidkarusell samt flera gröna skidbackar.
Faciliteter i närheten: Toaletter, café, värmestuga, grillplats, SkiStarshop.
Snow Park & Fun Ride

SkiStar Snow Park Tandådalen: I Tandådalen finns ett brett utbud av features med räcken, boxar och hopp, från enklaste gröna nivån till avancerad röd. Parken är SkiStar Sälens största och

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
Mäklare Jorma Kerki, NETHEM
019-122 122