Brf.Tandådalens Fjällhotell V32 Lgh. 323

Tandådalen/ Sälen/Trysil, Malung Se på karta

35 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
3 rum
Boarea
48 m²

Vecka 32 Lgh. 323. Brf.Tandådalens Fjällhotell i SÄLEN. 48 kvm 5-6 bäddar. Köparen nyttjar andelen med början vecka 32 år 2021. Utanför Tandådalens Fjällhotell väntar en avkopplande och skön vistelse.
Våningen är ljus och fräscha utrustad för självhushåll. Som andelsägare har du fri tillgång till fjällhotellets egna pool & sauna som är placerat i fjällhotellets byggnad.

ALLRUM med Köksavdelning, 1 bäddsoffa,TV. Köksavdelningen innehåller 2 kokplattor, kombiungn med både varmluft och micro, kylskåp, diskmaskin, kaffebryggare. Utgång till uteplats.
SOVRUM
Sovrum med dubbelsäng (två bäddar)
Sovalkov med våningssäng + enkelsäng (tre bäddar)
I allrummet finns bäddsoffa (en bädd).
BADRUM
Badrum med dusch/wc.
ÖVRIGT
Övrigt finns kabel/TV, torkskåp.

Sälen är en härlig semesterort även sommar och höst med underbar natur och ren luft. Det finns massor av aktiviteter för den som inte bara vill ta det lugnt, t ex vandra, fiska, bada, cykla, paddla kanot, plocka bär mm. läs mera nedan vad du kan göra under sommar/höst i Sälen.
Tandådalens Fjällkyrka/café har guidade vandringar med duktiga guider (gratis) passa på att ta en god lunch och fika, Tandådalens fällkyrka kanske Sveriges finaste kyrka?
Information om andra vandringsleder för hela familjen, djur och natur hittar ni på SALENVANDRING.SE. För den som vill fiska finns många tjärnar, bäckar, älvar och sjöar. Här finns information om FISKE. Om du inte vill riskera att komma hem utan fisk finns flera sjöar med ”put and take”, t ex Sätertjärn i Tandådalen. Vid NÄRSJÖN mellan Hundfjället och Stöten, finns en badplats med sandstrand. I Sälens by finns badplatser utefter älven. På sensommaren finns hjortron, blåbär och lingon att plocka i skogarna runtomkring.

I Hundfjället kan ni vandra genom den spännande TROLLSKOGEN med troll och djur som spelar och sjunger. Hyr en cykel och ge er ut i den vackra naturen, eller kanske en KANOT och följ med på paddlingsäventyr eller på egen hand. Besök ÄLGPARKEN i Rörbäcksnäs och följ med på en guidad tur bland de tama älgarna. Där ligger också SÄLENFJÄLLENS GOLFKLUBB, en 18 håls golfbana på 500 m höjd. Fira midsommar på OLNISPAGÅRDEN där Gustav Vasa övernattat.

Delta i VASALOPPETS SOMMARVECKA i augusti med flera olika lopp. Besök EXPERIUM, ett upplevelsecentrum i Lindvallen med äventyrsbad, inomhussurfing, spa, bastuvärld, bowling, lekrum, spel, 3D-bio, gym, butiker, barer och restauranger.

Under LÄNKAR så hittar du fler tips för din Sälensemester.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
019-122 122