Gotte Lars väg 35

Tegelstrand, Tanums kommun Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
2 262 m²
Byggår
1956
Driftkostnad
25 758 kr/år

Välkommen till Gotte Lars väg 35 i Tegelstrand/ Vassviken. Här säljs nu en naturskön fastighet om 2 262 kvm med utsikt över havet! På den stora tomten finns idag ett boningshus men möjlighet finns enligt detaljplanen att dela upp/ stycka av fastigheten i två och uppföra ytterligare ett bostadshus med vy mot dalgång och hav. (Se bifogad detaljplan för mer information)

På promenadavstånd finns såväl Tegelstrand som Heestrand med vacker avkopplande natur. I havet strax utanför hittar ni Bohusläns kanske vackraste skärgård. Med kort avstånd med båt till såväl Smögen i söder som Grebbestad i norr. I närheten av huset finns flera fina badplatser att njuta av för såväl stora som små.

Huset har idag ett mysigt vardagsrum med vy mot havet samt kamin , kök med havsutsikt från matplatsen, två sovrum varav ena med glimt mot havet med utrymme för dubbelsäng samt badrum. På tomten finns även ett praktiskt gästhus för långväga besökare.
På kort bilavstånd finns allmän service i Hamburgsund och Göteborg ligger på ca 1,5h avstånd och Oslo ca 2h bort med bil.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Jesper Ohlsson +46 727-33 90 31.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Jesper Ohlsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Jesper  Ohlsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs