Bråxvik 8

Vikbolandet, Norrköpings kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
2 000 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
34 434 kr/år
Arrende
17 305 kr/år

Välkomna till denna pärla vid Bråviken och Bråxviks herrgård! Här finner ni ett vinterbonat fritidshus om 62 kvm fördelat på ett kök med plats för en rymlig matgrupp, vardagsrum med en braskamin att kunna elda i under kallare kvällar, två sovrum samt ett duschrum. Trevlig trädgårdstomt med altandäck både på framsida och baksidan av huset för att kunna njuta av dagens alla soltimmar. Här finns även rum för besökare genom två gäststugor.

Med en kortare promenad på ett par minuter når ni Marinan och båtbryggorna, där finns det möjlighet att hyra bryggplatser samt även att kunna hyra vinterförvaring i markägarens stora lada. Lite avskilt från Marinan finns en gemensam mysig badbrygga vilken disponeras av ytterligare två arrenden på samma väg i området. Mycket fina omgivningar med natur och skog och här är lätt att finna lugn och ro.

Till Östra Husby är det 15 min bilresa där närmaste livsmedelsaffär finns, 45 min från Norrköping. Från Stockholm kör man förslagsvis över Bråviken med Skenäsfärjan och då tar resan ca 2,20 tim.

Bostaden säljs med friskrivningsklausul.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Petra Torgilsman

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Petra Torgilsman, Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
+46703427760
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas