Kommande

Gullvivevägen 4

Byxelkrok, Borgholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
42 m²
Tomtarea
572 m²
Byggår
2012
Kommande

Letar du efter en fritidsbostad med plats för både familj och vänner i underbara Byxelkrok? Då kan du ha hittat rätt! Välkomna till Gullvivevägen 4, här bor ni lugnt och naturnära endast några minuter ifrån Byxelkroks hamn med butiker och restauranger.

Bostadshuset är charmigt och inbjudande, det är ljust och öppet med sällskapsytor i fokus. Här finns ett härligt allrum byggt i vinkel mot köket, i anslutning till detta finns även ett sovrum och ett renoverat och fräscht badrum. Utanför detta härliga allrum finns en altan med bra solläge och plats för både sittgrupper och grill, från denna tar vi oss till den nybyggda atterfallshuset, här har inget lämnats åt slumpen. Huset bjuder på underbart ljusinsläpp, högt i tak och stora fönster. I atterfallshuset finns ett stort allrum med köksdel, bakom detta en sovplats och ett eget badrum. Utöver dessa underbara byggnader finns även en gäststuga med sovplatser.

Husen är väl planerade och fint inredda, genomgående är ljusa ytskikt och härlig harmoni i husen, det här är en plats att samla familj och vänner för semesterfirande i lugn och ro. Med det underbara läget finns det något för alla här.

Läs mer hos mäklaren
Ölandsmäklaren AB

Kontakta mäklaren

Emma Maurin

Ölandsmäklaren AB
Mäklare Emma Maurin, Ölandsmäklaren AB
0706338870

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.