Kommande

Lakhallsvägen 91

Almenäs, Borås kommun Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
45 m²
Tomtarea
2 373 m²
Driftkostnad
29 924 kr/år
Kommande

Välkommen till din sommaridyll på en höjd bland lummiga träd och buskar, endast 16 minuter från stan. Läget är helt underbart med stor upphöjd altan, stabil södersol och fantastisk utsikt över sjön. På tomten finns två stugor i lagom storlek med allt du kan tänkas behöva. Ett attefallshus om 30 kvadratmeter, uppfört 2021. Med välutrustat kök, sängloft, vardagsrum, braskamin och helkaklat badrum med dusch, toalett och tvättmaskin.

Stugan i original är byggd 1955 men uppdaterad på senare år. Här finns ett mindre kök, vardagsrum med sovalkov, öppen spis och helkaklat badrum.

Vardera hus med generös altan, det blir den perfekta platsen att njuta av sommarens alla kvällssolar till långt inpå aftonen och på den inglasade uteplatsen kan du njuta även när vädret inte är på sitt bästa humör. Starta kaffebryggaren, spana ut över solglittret och njut av dagens första kopp.

Här längst Öresjös sydvästra sida finner du din oas med lagom avstånd till livet i stan. Det blir ett skönt ställe att landa på efter en lång dag på jobbet, under helger och framför allt hela sommaren för att koppla av.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Borås

Kontakta mäklaren

Carina Röjland-Lindberg

HusmanHagberg Borås
Mäklare Carina Röjland-Lindberg, HusmanHagberg Borås
070-151 80 70

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.