Junibacken 198

Adolfström, Arjeplog Se på karta

4 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
1 328 m²
Byggår
2013
Driftkostnad
23 023 kr/år

Nu kan vi stolt presentera en drömstuga med ett femstjärnigt läge i vackra Adolfström, "a view for few"!

Detta är stugan utöver de vanliga med alla dess bekvämligheter ni behöver och håller en högre klass än många "vanliga" permanentboendet. Stugan har en yta på hela 170 kvm fördelat över 2 plan + loft, här trängs man inte trots att ni kanske bjudit in sällskap! I och med läget har man tagit vara på att släppa in både ljus och erbjuda otrolig sikt från byggnadens massiva fönster. På entréplan hittar ni byggnadens allrum med biljardbord och tv, perfekt relax efter bastun som ni hittar på samma plan. På samma plan finns även sovrum, badrum, duschutrymme och tvättstuga. En trappa upp finner ni husets kärna där öppen planlösning erbjuds utöver kök och vardagsrum som flyter ihop. Med en rejäl tilltagen matplats har ni här utsikt över den fantastiska fjällvärlden. Efter måltid har ni chansen att avnjuta efterrätt och avec på byggnadens mäktiga kungsbalkong, en svårslagen upplevelse på vår och sommar! Uteplatserna har ett söderläge där det erbjuds sol hela dagen.

På fastigheten har ni en grillplats just utanför entré på nedersta plan. I och med tomtens höga läge så har ni en bra vy redan från marknivå. Som komplementbyggnader finns förrådsbyggnader och vedboda. Adolfström är en uppskattad och trivsam stugby! Här har ni en exotisk miljö med möjlighet till fiske i närliggande sjöar, jakt i en natur där gott om vilt finns, friluftsliv och skoteråkning i absoluta toppklass!

Vid intresse så hör ni av er till ansvarig mäklare Willy Hallin 076-1388777/[email protected] I och med rådande pandemiläge så kommer vi prioritera coronasäkra visningar med uppdelning av mindre grupper samt så kommer handsprit att finnas tillhanda. Viktigt att vi även håller avstånd till varandra!

Ett tips är att fixa finansieringsplan med bank redan nu, vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB