Kommande

Husbyvägen, Morotsvägen 5

Aspviks Koloniområde, Upplands-Bro Se på karta

1 425 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
32 m²
Tomtarea
400 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
5 806 kr/år
Kommande

Kolonistuga i ett av områdets absolut bästa lägen med skogen som granne.
Fantastisk tomt om ca 400 kvm, med bärbuskar, fruktträd och magiska växter. Här har vi en stor pool med ett tillbyggt trädeck och även ett växthus för sina egenodlade godsaker.

Stugan är 32 kvm , med ett stort loft där ytan är uppdelad på ett stort sovrum och även två alkover. Här finns plats för den stora familjen. Huset har ett rymligt kök med god förvaring och arbetsytor. Diskmaskin och kyl/frys. Här finns en stor matplats men även utgång till en stor altan och ett härligt utekök.
I entréplan finns ett sovrum med en loft säng, ett våtutrymme som är helkaklat och förberett för dusch. Här finns handfat med kommod och plats för en förbränningstoalett/kemtoalett.

Bekvämare och bättre läge för semester, helg eller ”sommarboende” får man leta efter!

Föreningen äger marken och därmed skrivs ett arrendeavtal för marken med föreningen. En låg årlig avgift om 1275 kr betalas kvartalsvis till föreningen för sopor och vatten. Sommarvatten på tomten. Mycket bra kommunikationer till stugan då bussen stannar i stort sett utanför koloniområdet. Föreningen ordnar med gemensamma aktiviteter och dylikt vilket bidrar till god stämning och en stark gemenskap.
Välkommen hit och njut en stund i en fantastisk oas! Koloniområdet är mycket aktivt och har många olika träffar som loppis, café, midsommarfirande, valborgsfirande mm.
Trädgårdsintresse är en fördel eftersom alla är
måna om att man sköter om sin egen del på bästa sätt. Städdagar ingår. Det är inga problem att vara
här under vintertid. På området finns även vintertid dusch och toalett samt vatten att använda.

Sommartid finns många toaletter, duschar och även en gemensam park som man får använda till sammankomster osv. Ett litet bibliotek samt lekpark finns också på området.
Området runtomkring består av hästgårdar och hagar med fina promenadstigar till sjöarna runtomkring. Både vid Örnässjön och Lillsjön
finns både möjlighet att bada och fiska.

Med närhet till både Kungsängen och Bro så är det nära till butiker, stormarknader och allehanda service. I kommunen finns ett flertal fina golfbanor och andra utomhusaktiviteter för stora och små!

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Bålsta/Bro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.