Gökvägen 2

Åstön, Timrå Se på karta

2 200 000 kr

2 500 000 kr -12%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
3 335 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
18 352 kr/år

Nu finns möjlighet att förvärva fastigheten Åstön 2:105

På södra Åstön ligger denna fastighet lugnt belägna med havsutsikt. Fritidshus, garage och carport.

Timrat åretruntboende av märket Kemi. Här finns en välhållen huvudbyggnad som rymmer tre sovrum i entréplanet samt möjlighet till fler sovplatser på det praktiska loftet som även rymmer förvaring. Bostaden har ett badrum i kakel och klinker som är utrustat med bland annat bastu och tvättmaskin. Det stora allrummet har takhöjd till nock rymmer både matplats och soffgrupp. Från allrummet når du den 40 kvadratmeter stora altanen samt bostadens loft. Även köket, som har diskmaskin, rymmer en matgrupp och härifrån når du även den stora och unika matkällaren, här ryms förutom mat också elcentral och varmvattenberedare.

Extra förrådsutrymmet finns i garagebyggnaden som rymmer en bil. Dessutom rymmer den intilliggande carporten en bil. Fiber är draget till tomtgränsen.

Fastigheten är belägen 250 meter från badplats och utöver bad erbjuder Åstön fina strövområden, cykelvägar och stenhällar. På Åstön ligger även Skeppshamn med fina badklippor. Midlanda flygplats samt Timrå Golfbana ligger cirka 30 minuter från bostaden och med en bilfärd på knappa 8 minuter når du Holmö och restaurangen Holmö Brygga.

För att boka visning, kontakta ansvarig mäklare.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundsvall