Nyproduktion

Köpingevägen 25 - lgh 9

Borgholms kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
38,7 m²
Biarea
15,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
2023
Förening
BRF SOLHYDDAN
Om föreningen
Avgift
3 370 kr/mån
Nyproduktion

Byggstartar - första inflyttningarna till påsken 2024! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre.

I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Kontakt

Per-Henric Olsson

Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
Mäklare Per-Henric Olsson, Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
+46701499963