Nyproduktion

Nyproduktion Snasavyn

Enafors Högåsen, Åre kommun Se på karta

3 975 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
898 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Fyra unika fjälltomter i Enafors, med majestätisk utsikt över Snasahögarna, närhet till Storulvån, Storlien, Årefjällen och mängder av fantastiska platser och äventyrliga aktiviteter.

Arkitekturen är inspirerad av den nordiska ladans uttryck med gedigna och hållbara material som åldras vackert. Husen smälter naturligt in med naturen och skapar en harmonisk helhet mellan inne och ute. Här blir vardagsrummet och köket en del av den utvändiga miljön genom sina stora fönsterpartier som får dagsljuset att flöda och skapar en närhet till naturen och utsikten utanför.

Det naturliga boendet genomsyrar hela husets materialval. Både in-och utsida är klädd med trä från de svenska skogarna. Svenska träpaneler och trägolv i naturliga toner som inger lugn och välbefinnande.
Husen är fullt isolerade för att uppnå bra energivärden. Här finns möjlighet för både bastu och kamin att värma sig med under kyliga höst och vinterkvällar.

Fastigheten säljs av BearPeak genom köpekontrakt på tomten som är sammankopplat med ett "Entreprenadkontrakt ABS18" via Arvesund Living. Då fastigheten är avsedd för att användas som fritidsboende mindre än fyra månader per år är den undantagen från skyldigheten att energideklareras enligt Boverkets regler.

Bilderna ger en känsla av den materialstandard som ingår i köpet. Bilderna och planlösningen kan skilja från verkligheten, se bifogade ritningar för ytterligare information. Det kan komma att bli justeringar.
Gunnar Fröberg, Arvesund Living, ansvarar och tar hand om kontraktsskrivning av ABS18-avtalet samt har kunddialogen kring ABS18-avtalet och kundspecifika tillval.
070-6390158, [email protected]

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Åre

Kontakt

Anne Grabler

Mäklarhuset Åre
Mäklare Anne Grabler, Mäklarhuset Åre
0703247270
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas