Slandö 27

Enhörna / Sandviken, Södertälje Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
41 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
503 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
13 285 kr/år

Låt mig stolt presentera detta välrenoverade och välutrustade fritidshus med toppläge på Slandön! Vid intresse, kontakta ansvarig mäklare för att boka visning!

Lämna bilen vid Sandvikens brygga i Enhörna och efter en båtfärd på ca. 5 minuter är ni på Slandön! Restid från Södertälje totalt ca 30 min och från centrala Stockholm ca 60 min. Säljaren överlåter vid försäljningen en mindre motorbåt inkluderat i köpet, perfekt för att ta sig mellan fastlandet och ön samt dagsturer på Mälaren.
Denna fastighet tillhör en uppskattad samfällighet som erbjuder dusch & toaletthus, båtbrygga, sandstrand, gemensamhetslokal, bastustuga, grillkåta och övernattningsstuga för långväga gäster. Färskvatten är framdraget till respektive fastighet.

Fastigheten har ett oslagbart läge på ön med första parkett till att betrakta vattnet och ingen granne framför sig. Fastigheten har genomgått omfattande tillbyggnation och renovering på senare år då man har tagit hjälp av en arkitekt för att utöka boytan och komforten men samtidigt bevara charmen och den tidstypiska stilen. Resultatet har fallit mycket väl ut och ni finner här idag:
Storstugan som inrymmer ett vardagsrum med eldstad (besiktigad 2019), nytt kök från 2017, sovrum och WC med förbränningstoalett. Vidare finns här en fantastisk matsal med stora fönsterpartier som blickar ut över Mälaren. Invid storstugan finner ni en inredd friggebod om ca 15 kvm som idag brukas som sovrum. Det stora trädäcket om ca 70 kvm ger er första parkett till att blicka ut över Mälaren, här kan ni följa solen då den vandrar över sjön mellan morgon och kväll.

Sammanfattningsvis ett välutrustat fritidshus med magiskt läge på Slandön tillhörandes en trevlig samfällighet, bör upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Huddinge