Gundbyvägen 5

Evertsberg, Älvdalen Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Tomtarea
1 619 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
52 708 kr/år

Varmt välkomna till denna fastighet med två hus på tomten. Här får du två fina hus med standard för permanentboende och med chans till uthyrning om man så önskar. Hus nr 1, som är det första huset som byggdes 1970 och är tillbyggt 1989, är 58 kvm och består av ett renoverat badrum (2019) med tvättmaskin, kök med intilliggande matrum med öppenspis, vardagsrum och ett mindre sovrum.

Hus nr 2 som byggdes 1985 och är på 55 kvm, bjuder på ljusa fina ytskikt, modernt kök utrustat med spis, ugn, kyl/frys, diskmaskin och tvättmaskin. och ett fräscht badrum som även det renoverades 2019. Trivsamt vardagsrum med fin öppenspis och utgång till altan. Rymligt sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Båda huset har trevliga uteplatser och mitt på tomten finns en iordninggjord grillplats.

Här bor ni mitt i Vasaloppets natursköna omgivningar och i området finns fina grusvägar, leder och stigar för cykling, löpning, vandring och endast ca 3 km till en fin badplats med stor brygga med hopptorn. Bra sjöar och vattendrag för fiske. Vintertid omvandlas de gröna lummiga omgivningarna till ett vackert snösäkert vinterlandskap med skoterleder samt ca 200 meter till Vasaloppspåret. Med endast ca 30 minuter till Kläppen skidanläggning, ca 40 min till Sälenfjällens skidanläggningar och även närhet till Gopshus, Gesunda, Grönklitt ges unika möjligheter för skidåkning.

Kontakta mäklare för att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen