Sjöröd 12

Fjällbacka / Kville, Tanums kommun Se på karta

3 050 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Biarea
53 m²
Tomtarea
2 572 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1948
Energiklass
E
Driftkostnad
35 794 kr/år

Med ett öppet och solrikt läge förmedlar vi nu denna fina fastighet på Sjöröd 12!

Varmt välkomna till detta underbara fritidshus som även är anpassat för åretruntboende. Här erbjuds ett fantastiskt hem med smakfull och enhetlig interiör i ett hus som har renoverats med stor omsorg och känsla.

Invändigt präglas huset av mycket ljus och stora sociala ytor i allrum och kök. Härligt ljusinsläpp från flera fönster som ligger i olika väderstreck. På entréplan hittar vi ett smakfullt renoverat kök som går i gråa färger med eleganta gulddetaljer och bra med arbetsytor. Allrum och matsal i öppen planlösning ger oss gott om plats för sällskapsmöbler och matsalsbord intill en värmande kamin med utgång till altan och den vedeldade badtunnan. Utöver detta når vi ett nyrenoverat badrum med bastu.

Övre plan ger oss ett rymligt allrum, sovrum samt kattvind med wc och handfat. Vidare når vi en inredd källare med tvättstuga, badkar och handfat, sovrum, förråd/grovrum samt ett matförråd.

Addera därtill en rymlig och till viss del insynsskyddad trädgårdstomt med stora gräsytor som ger oss flera möjligheter till socialt umgänge för såväl vuxna som barn. Från tomten kan man njuta av flera härliga uteplatser i olika nivåer och lägen vilket gör att man kan följa solens strålar från morgon till kväll.

Vi får ett mysigt uterum som ger plats för loungegrupp eller annat möblemang. Skjutdörrar i glas leder oss sedan vidare till ett vackert växthus med uteplats som i sin tur leder vidare till den stenlagda uteplatsen med platsbyggd grill.

Vi når även en stor altan från husets entrésida samt en altan i anslutning till allrummet där man kan njuta av den vedeldade badtunnan.

Utöver boningshuset hittar vi två gästhus med flera bäddar samt en förrådsbod.
Vi möts även av en stor grusad infart med plats för flertalet bilar.

Sjöröd ligger bra till och det är lätt att ta sig ut till E6 som leder till Uddevalla, Göteborg och Oslo. Från fastigheten når vi både Fjällbacka och Hamburgsund på ca 15 min med bil med dess fulla utbud av restauranger, butiker, båtliv och salta bad.

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.

Vänligen klicka dig in på knappen 3D eller denna länk för en VR-visning av bostaden:
https://my.matterport.com/show/?m=18GXTzQKkJR

Kom och upplev fastigheten på plats! Varmt välkomna att anmäla ert intresse till ansvarig mäklare, Jenny Ferm!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Jenny Ferm

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Jenny Ferm, Askengren Fastighetsmäklare
+46 702371577