Valö Hölja

Fjällbacka / Valön, Tanums kommun Se på karta

15 000 000 kr

Bostadstyp
Fritidsboende
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Biarea
4 m²
Tomtarea
3 208 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1993

Är ni på jakt efter en strandfastighet med privat läge? Här ges nu chansen att förvärva en riktig kanonfastighet på Valön, strax utanför Fjällbacka.

Fastigheten med sitt höga läge ger oss första parkett till den vackra Bohuslänska naturen med dess kobbar och skär. Arkitektritat från grunden för att på bästa sätt smälta in mellan både lummighet och berg.

Den vackra eldstaden som strategiskt är placerad i mitten knyter samman den öppna planlösningen mellan kök, allrum och matplats. Matplatsen är gjord för att skapa många fina minnen under middagar i goda vänners lag och ger samtidigt en oslagbara vy över inloppet till Fjällbacka.

Utöver detta är huset fördelat på tre sovrum, badrum, förråd och tre uteplatser så man enkelt kan följa solens vandring.
På fastigheten finns även en separat mindre gäststuga som även denna har en oslagbar utsikt. Från den privata bryggan med egen badstege badar man i solen från morgon till kväll.
Går vi en kort promenad på stigen bakom huset leder den oss ner till sandstranden där man bekvämt kan bada med de lite yngre familjemedlemmarna.

Fastlandet ligger ca 10 minuter bort med båt och där möts man av Fjällbackas fulla utbud av butiker, restauranger och uteliv. Från Fjällbacka når man bekvämt kustorterna Bovallstrand, Grebbestad och Hamburgsund.

Med köpet följer en försäkring mot dolda/osynliga fel från Gar-Bo Försäkringar. Besiktningsprotokoll är upprättat av Fukt & Byggkonsult AB.
Kontakta mäklaren för mer info samt visningsbokning.

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Johan Siborne

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Johan Siborne, Askengren Fastighetsmäklare
+46709755780