Brf.Fjällbyn Torpvägen 8. V15 H16A

Funäsdalen - Tännäs, Härjedalens kommun Se på karta

45 000 kr

55 000 kr -18 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Byggår
1976

Stuga 16 ligger på kanten av stugbyn med fantastisk utsikt mot fjällen i väster. Efter en dag i slalombacken eller på tur i fjällen så kan solen avnjutas på altanen ända till solnedgången. Invid stugan ligger en parkering och slalombacke med lift för barnen.

A-husen har en yta på generösa 73 kvm fördelat på 3 st sovrum, storstuga med braskamin, kök och badrum med dusch. Det finns plats för 6-8 personer tack vare en bäddsoffa i vardagsrummet.

Under 2020 påbörjades upprustning av stugbyns A-hus, bl.a. kommer det att bytas panel i tak och på väggar, bli nya köksluckor, klinker i hallen samt nya sängar i stora sovrummet. Vidare kommer utebelysningens armatur att bytas och lekplatsen rustas upp.

Din andel till stugan äger du och din familj. Du kan överlåta den, hyra ut den eller kanske byta vecka inom föreningen och slipper oron för att sköta om byggnaden under resten av året.

Som en del av den högt belägna byn Tännäs ligger Fjällbyns stugby på bergets sydsluttning med en vidsträckt vy över fjällvärlden. Nere i dalen flyter Tännån och i närområdet finns Rogens magnifika naturreservat, myskoxhägn och det lokala mikrobryggeriet. Ett familjevänligt och bekvämt område med fantastisk fritid året runt, både för den som vill vara aktiv och den som söker lugnet.

Fjällbyn är en del av den levande, högt belägna byn Tännäs i hjärtat av Funäsdalsfjällen. Ett hållbart, tryggt och familjevänligt område med fantastiska friluftsmöjligheter. Andelshuset är välutrustat och på stugområdet finns även receptionshus med bastu, biljard och grillkåta.
Här finns utförsåkning åtminstone till och med påsklov i närliggande Tännäskrökets skidanläggning eller i Funäsfjällens många andra anläggningar. I anslutning till byn finns även fantastiska Nordic Ski Centre med 30 mil välpreparerade längdspår. Även sommar och höst finns en mängd härliga friluftsaktiviteter såsom fjällvandring och fiske i den vackra naturen. Fjällbyn är en av 4000 anläggningar anslutna till RCI, en stor, internationell organisation för byte av semesterboende mellan länder i världen.

Fjällbyn is situated in Tännäs, in the west of Harjedalen province. Tännäs is a small, picturesque mountain village with genuine old buildings in an area renowned for its beauty. The skiing season is from November until April, both cross-country, on-site and downhill - 15km away. Long summer days mean plenty of time for walking, hiking, cycling or fishing. In summer, tennis is available on-site. Fjällbyn`s lodges are built on a hillside with good views overlooking the mountains. A car is essential to enjoy the area.

Läs mer hos mäklaren
NETHEM

Kontakta mäklaren

Jorma Kerki

NETHEM
019-122 122