Stugbyvägen 54

Garpsätra, Malung-Sälens kommun Se på karta

1 800 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
54 m²
Tomtarea
142 m²
Byggår
1980

I mysiga Garpsätra 6km norr om Sälens by saluförs nu denna röda stuga med uteplats på Stugbyvägen!

Här bor du på 54 kvadratmeter med tre sovrum lämpade för cirka 6 bäddar och badrum med bastu. Köket har öppen planlösning till storstugan vars sprakande braskamin av många anses som pricken över i:et i en fritidsbostad. Från köksdelen finns utgång till altan och intill entrén finns ett vidbyggt förråd.

Garpsätra stugby är ett idylliskt och lugnt område i naturmiljö nära fiskesjö och älv, vars strömmande partier erbjuder både harr och öring. Området har en egen tennisbana belägen cirka 200 meter bort samt en badsjö. Härifrån tar du dig ut på olika cykeläventyr antingen på landsvägscykel, grusvägscykling eller mountainbike och vill man ut i skog och mark är det bara att knyta på sig kängorna och bege sig ut.

In till Sälens by tar det knappt 10 minuter med bil. Vidare upp på fjället med Lindvallen som närmsta anläggning tar det 5 minuter extra. I Sälens by finns små trevliga butiker, matvarubutiker och andra nödvändigheter som vårdcentral, skola och förskolor och Lindvallen har ett rikt utbud av aktiviteter även på sommaren, så här i Sälen och på fjället finns något att göra året runt.

Tillträde enligt överenskommelse.
Kontakta SkandiaMäklarna för bokad visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Andreas Timfält, Husfoto
SkandiaMäklarna Sälen

Kontakta mäklaren

Ronja Renheim

SkandiaMäklarna Sälen
Mäklare Ronja Renheim, SkandiaMäklarna Sälen
0722119215