Syltvik Bäckfall 2

Gryt, Valdemarsviks kommun Se på karta

4 995 000 kr

5 995 000 kr -17 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 625 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
22 464 kr/år

Varmt välkommen till detta gemytliga fritidshus i Syltvik - Gryts skärgård.

Här finner ni en fin fastighet med sjönära läge, vacker utsikt och tillgång till egen brygga och båtplats med möjlighet att förtöja både motorbåt och segelbåt. Fastigheten är bebyggd med ett vinterbonat fritidshus i genomgående gott skick, en carport, ett isolerat gästhus med eget duschrum, en förrådsbyggnad samt ett bastuhus.

Fin trädgårdstomt med insynsskyddat läge och fina omgivningar. Gott om plats för matgrupper, lek och planteringar. Här finns något för alla! Bad och fiske nås efter en kort promenad ner till den egna bryggan. Vill ni ta en motionsrunda i det natursköna området finns flera olika val. Passa även på att nyttja bastutunnan i kombination med ett kvällsbad . Här får hela familjen plats med totalt 10 sängplatser fördelat på 4 olika sovrum. Luncherna kan med fördel avnjutas i den stora paviljongen där ni sitta i behaglig skugga med fantastisk utsikt ner mot vattnet!

Bostadshuset rymmer ett arbetsvänligt kök, ett duschrum, tre sovrum, en hall och tvättstuga samt ett stort vardagsrum med anslutande uterum.

Djupborrad brunn och trekammarbrunn med infiltrationsbädd. Tv och bredband finns via Fiber och städning sker smidigt med centraldammsugaren.

Lantligt läge med natursköna omgivningar. Närhet till livsmedelsbutiker i Valdemarsvik, mysiga hamnkrogar med Gryts varv och Fyrudden på behagligt avstånd med både båt och bil.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrköping

Kontakta mäklaren

Filip Karlsson

Mäklarhuset Norrköping
Mäklare Filip Karlsson, Mäklarhuset Norrköping
0768679817
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas