Gubbmyrvägen 5

Gubbmyren, Lindvallen, Sälen, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 950 000 kr

4 500 000 kr -12 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Biarea
2 m²
Tomtarea
1 015 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
29 745 kr/år

Trevligt välunderhållet fritidshus i populära stugområdet Gubbmyren! Här bor du naturskönt med bär- och svampskogen runt knuten och med fina vandrings- och cykelleder. Vintertid finner du välpreparerade längdskidspår och skoterled i området. Här passerar Skistars skid- och badbuss direkt utanför dörren som tar dig direkt till de olika skidanläggningarna. Gångväg till Sälfjällstorget i Lindvallen finns också i området.

Välkommen till denna mysiga stuga på 73 kvm som inrymmer fyra rum och kök. Den charmiga köksdelen har härligt engelsk röda luckor och är fullt modernt utrustat med allt du behöver för din matlagning i fjällen. Här finns plats för matbordsgrupp för den större familjen. Utgång direkt från köksdelen till uteplatsen med vacker utsikt mot naturen och Lindvallens skidbackar. Det generösa allrummet med ryggåstak och grova stockar ger en härlig rymd. Rummet erbjuder sällskapsytor för hela familjen och här kan du sitta runt den mysiga braskaminen och elda under kalla vinterkvällar.

Totalt finns tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter och med våningssängar, varav ett med familjesäng med bredare underslaf. Badrummet har praktisk duschkabin och bastu. Den rymliga hallen har goda avhängningsmöjligheter.

Bostaden belastas inte med något uthyrningsavtal men kan med fördel hyras ut med goda hyresintäkter.

Inventarier ingår i förevisat skick förutom gasolvärmare och personliga tillhörigheter.

Tillträde enligt överenskommelse.

För digital eller privat visning och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare.
Nu kan du även besöka bostaden genom en virtuell visning. Klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att besöka vår 3D visning.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anne-Mari Backjanis

Sälenmäklaren AB
Mäklare Anne-Mari Backjanis, Sälenmäklaren AB
070-6654955