Granhamnsvägen 12

Halla, Varberg Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
48 m²
Tomtarea
400 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1961
Driftkostnad
11 500 kr/år
Arrende
2 500 kr/år
Antal besök
17 016
Dagar på Hemnet
20

Drömmer du om att ha en skön plats att kunna tillbringa lediga dagar på?

Välkommen till Granhamnsvägen 12 som ligger i ett mysigt område ca 3 km från havet och Kärradals fantastiska bad från både klippor och sandstrand. Här får du en stuga med ett stilrent kök med luckor i vitt, vardagsrum med charmigt trägolv, badrum med dusch och inte mindre än tre sovrum. I stugan finns även ett rymligt förråd. Dessutom en inglasad altan som fint binder samman ute och inne samt en friggebod för bra förvaring eller för extra sovplatser. Bra läge i området där du har skog och natur som närmaste granne på baksidan där du kan strosa runt rofyllt bland blåbärsbuskar och plocka bär till frukosten. Oavsett om du söker en plats där du kan finna lugn och ro eller där du vill kunna samla familj och vänner till härliga stunder så är du välkommen för att se om detta kan vara ditt sommarparadis.

Granhamnsvägen 12 är taxerat som byggnad på ofri grund där avtal löper på 25år och Hallagårdens ekonomiska förening är markägare. Som ägare av byggnad är du medlem i föreningen och får vara med och bestämma samt ta beslut.

Föreningen diskuterar olika alternativ på upplägg för att vara förberedda om de skulle bli ålagda att ansluta till kommunalt vatten och avlopp eller om möjligheten att ansluta uppstår och föreningen beslutar att man ska göra detta.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Varberg