Hällede by 235

Hällede By, Laholm Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
860 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
13 247 kr/år

Fritidshus med en mycket trevlig belägenhet i Hällede by. Här får man på baksida av tomten en mycket vacker vy med utsikt över dalen, grönskande bokskog samt bäcken som slingrar sig fram i dalen. Av den anledningen finns en träveranda på baksidan av stugan samt ett separat trädäck på en avsats på tomten där man kan njuta av områdets naturupplevelser.
Stugan är uppförd 2007 och påminner både interiört och exteriört om en fjällstuga i de norra delarna av landet. Trädäck finns även på framsida där man kan njuta av frukost och förmiddagskaffe sommartid.
Hällede är en enastående utgångspunkt för att utforska Hallandsåsens varierande och vackra natur. På kort avstånd finner man dammarna, som omsluter Höllede till hälften och mynnar ut i Hälledebäcken strax nedanför stugan. Björsåkra-Bölinge Naturreservat med fantastisk utsikt ut över Halland, "Snibe stua" och en del av Skåneleden kan nås på en tur om ca 2-3 km. Lite längre bort finns upplevelser att finna på Kungsbygget Äventyrspark och på Vallåsen Skidcenter. Det finns möjligheter till bad i Sjöaltesjön och på längre avstånd finns Skummelövsstrand. Fastigheten kan övertas med befintliga inventarier.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Laholm