Hallind 310

Hallinden, Lysekils kommun Se på karta

495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
60 m²
Tomtarea
2 074 m²
Byggår
1933

På köksbordet ligger Bohusläningen daterad lördag 18 augusti 1984. Tiden har stått stilla, allt är orört. Ett bortglömt hus som längtar efter ny ägare. Ett ödehus, obebott sedan 25 år tillbaka, som vill leva igen. Bered dig på renoveringsbehov med stort R!

I en skogsdunge i Hallinden ligger detta ödehus väl dolt. Det övergivna huset ser inte mycket ut för världen men kan vara en skatt, en potentiell pärla, som en dag kan bli någons drömhem. Det behöver extra kärlek och omvårdnad, det vill säga en ordentlig renovering!

Vad ska man säga om det här huset? Att det är vackert och ljust med charmigt kök? Nej, det går faktiskt inte. Ett någorlunda vaket öga ser omedelbart att detta är ett hus med renoveringsbehov med stort R. Ett tränat, kreativt, öga kan säkerligen se möjligheter, se det som gömmer sig och kan vara värt att gräva fram. Är du redo att kavla upp ärmarna, investera blod, svett och tårar? Du som inte vare sig vill eller kan köpa något av de redan renoverade, och således dyrare, husen, utan som istället vill investera i eget hårt arbete och såklart en del pengar - DU skall komma på visning! Ni andra skall faktiskt avstå och njuta av några lediga timmar i stället.

Huset som har varit obebott de senaste 25 åren, säljes i befintligt skick med inredning. Underlag för drift saknas och likaså information om vatten och avlopp. Något åläggande från Miljö- och hälsoskyddsnämnd finns ej.

Hallinden är knytpunkten mellan Lysekil, Sotenäs och Uddevalla. Bra utgångspunkt för utflykter i hela Bohuslän. Är du intresserad av klättring så vet du att detta område är ett klättermecka! Närmsta butik finns i Brodalen. Till kustsamhällena Smögen/Kungshamn och Hunnebostrand/Bovallstrand har du cirka 2,5 mil och till Lysekil har du cirka 2 mil.

Är du personen som längtar efter att få sätta tänderna och händerna i ett ödehus? Då är du varmt välkommen på visning!

Önskar du fler interiöra bilder kontakta mäklaren.

Önskar du boka visning, kontakta mäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Lysekilsmäklarna

Kontakta mäklaren

Heidi Rönning

Lysekilsmäklarna
Mäklare Heidi Rönning, Lysekilsmäklarna
0702440308
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020