Ögårdsvägen 17B

Hamburgö, Tanum Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
623 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
23 000 kr/år

Centralt läge längs havets E6:a och med kort avstånd till kustpärlorna; Hamburgsund, Bovallstrand, Fjällbacka, Hunnebostrand, Grebbestad och Smögen.
Bostaden om ca 100 kvm, är i modernt utförande med alla bekvämligheter man önska sig. Här finns en öppen planlösning, rejält helkaklat badrum, & gott om sov-möjligheter på det övre planet i de tre sovrummen.
Utsidan är underbart komponerad med altaner i etagé som inrymmer odlingsmöjligheter och en underbar lavendel-äng som blandar sig underbart med dofterna från en sen sommarkväll.
Från tomtens övre del är horisontutsikten ett faktum, här kopplar man av och finner lugnet.

Hamburgö når man via en kort tur med linfärjan (3-5 minuter) På ca 1 timme och en kvart når man Göteborg och ca 45 minuter åt andra hållet når vi Riksgränsen och Svinesund.

Väl framme på fastigheten finns flera parkeringsplatser.

På kort avstånd från bostaden promenerar vi till stranden på Boviken (ca. 2 min) , berget som vandrar ut i havet erbjuder flera fina badplatser och för våghalsarna finns här också hopptorn.
Vill man uppleva resten av ön så finns här många fina stigar att ta sig runt på. Vill man uppleva mer av den Bohuslänska arkipelagen går det båtturer bl. a. till Väderöarna.

Detta är ett perfekt boende för er som söker ett lättskött boende med alla bekvämligheter mitt i paradiset, på Hamburgö.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bohuslän