Lövhammaren Högbäcken 16

Härjedalen Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Tomtarea
1 073 m²
Byggår
1987
Driftkostnad
37 656 kr/år
Antal besök
12 462
Dagar på Hemnet
21

Tänk att enkelt kliva i skidorna vid husknuten – sedan börjar en lång härlig dag i backar och spår. Precis så är det i fritidshusområdet Lövhammaren, ett av de mest attraktiva områdena i Lofsdalen. Och den här stugan gör det extra intressant. För här bor man högt med fri utsikt över fjäll och sjö – så långt ögat når. Med skidled i närheten kan man enkelt ta sig till backarna utan att behöva starta bilen.

Den här fastigheten har det mesta som brukar stå på önskelistan över ett fritidshus i fjällen. Förutom ett trivsamt boningshus med välplanerade och rymliga samvaroytor för hela familjen, tre ljusa sovrum och ett renoverat badrum med bastu så finns både gäststuga och ett stort garage med förråd. Från balkongen i söderläge har man en härlig fjällvy att njuta av året om och på sidan, vid gäststugan finns en uteplats med vedeldad badtunna.

Fritidshusområdet Lövhammaren är ett efterfrågat område av flera skäl. Här har man en milsvid utsikt ut mot Lofssjön och mäktiga fjäll. Det är nära till backarna, via skidleden, och enkelt att ta sig ut på såväl längdspår som skoterleder direkt från boendet. På bara några minuter med bil, eller en frisk promenad, når man Lofsdalens trevliga bykärna med affärer och annan service. Sommartid kan hela familjen ägna sig åt bland annat vandring, cykling, fiske och bärplockning.

Här har man en perfekt utgångspunkt för ett aktivt friluftsliv året om!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB