Messlingen Odonvägen 4

Härjedalen Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
1 263 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
25 082 kr/år
Antal besök
7 562
Dagar på Hemnet
29

Mitt i spektakulär och orörd fjällnatur men fortfarande med full bekvämlighet! Så kan man kort beskriva den här charmiga timmerstugan i natursköna Messlingen. Här bor man med vackra fjällvyer och ett varierat utbud av fjällaktiviteter året om.

Stugan är baserad på en timmerstomme från slutet av 1800-talet och byggdes 1977, genom åren har förbättringar och renoveringar skett. Vid det senaste tillfällena, 2012 och 2014, gjordes mer omfattande ombyggnationer för att höja standarden ytterligare, såsom ett modernt utrustat kök med diskmaskin och ett fräscht badrum med dusch, tvättmaskin och toalett. Stugan har även indraget fiber och en egen hemsida där ni kan läsa mer, se länk i annonsen.

Namnet "Tullåsstugan" är taget och kommer från höjden "Tullåsen" strax ovanför stugan. Utöver det fräscht renoverade köket och badrummet har stugan tre inbjudande sovrum på loftet, ett med dubbelsäng och två med enkelsängar, totalt 6 bäddar. Storstugan har braskamin och en gedigen timmervägg som förhöjer den där härliga fjällstugekänslan.

Det finns ett startbesked från kommunen på ett 30 kvm Attefallshus på fastigheten.

Fastigheten är belägen i område med skoterled, välpreparerade längdspår, vandrings - och MTB leder i direkt närhet. Man kan åka både turskidor och skoter direkt från stugan. Med storslagen vy över fjäll och natur har man här unika förutsättningar för en avkopplande och samtidigt fartfylld tillvaro. Här kan man både njuta av tystnaden och lugnet eller fylla dagarna med olika aktiviteter på fjället. I byn finns även Fjällriket Baggården med minilivs/café och restaurang. 5km bort ligger Kappruets skidanläggning med restaurang och butik. Området är även populärt för fiske och vandring på sommaren och det satsas även mycket på leder för MTB cykling.

Läs mer hos mäklaren