Sjömarksvägen 3

Härjedalens kommun Se på karta

4 300 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 381 m²
Byggår
1973

Sjö, fjäll, nära byn och alla aktiviteter året om! Ibland får onekligen beskrivningen LÄGET extra tyngd. Den här fastigheten är unikt belägen alldeles vid Lofssjöns vackra strand. Här inleder och avslutar man gärna dagen på verandan med magisk vy över fjäll och sjö. När det sedan är dags för aktiviteter, så är det bara att välja; kanske ett dopp, en fisketur eller varför inte kliva i längdskidorna eller starta skotern - allt med direkt tillgång från tomten. Från fastigheten tar man sig direkt ut på leden som tar en vidare upp på fjället. Vi rekommenderar ett besök till Lofsdalens vackert belägna våffelstuga för en nygräddad våffla och en rykande kopp varm choklad.

Själva huset upplevs stort och rymligt. Det är på 90 kvm vilket gör att alla rummen erbjuder gott om plats. Storstugan har plats för både soffgrupp, trevlig matplats och läshörna. Här finns en gedigen murad spis med insats för extra skön och effektiv värme.

I det trivsamma köket finns också en eldstad. Köket erbjuder bra arbetsutrymmen för flera personer samtidigt, vilket kan vara extra trevligt när man ska fixa middagen framåt kvällen. Här får även ett matbord för 3-4 personer plats vid fönstret.

Tre rymliga sovrum ger totalt 8-11 bäddar, för stora och små. Med andra ord kan flera familjer bo här utan problem. Badrum med kommod, duschkabin och tvättpelare.

Husets altan är delvis taktäckt och löper utmed två sidor av huset mot söder och väster. Härifrån har man en helt underbar utsikt med Lofssjön och fjällen i blickfånget. Att slå sig ner i vintersolen med en varm kopp kaffe mot husväggen är en njutning. Likaså de oförglömliga grillkvällarna i kvällssolen när sommaren är som skönast. Altanen nås inifrån storstugan. Utvändigt går man via en liten trappa i söder eller i anslutning till entrén. Bredvid altanen finns dessutom en vedeldad badtunna där man kan koppla av efter en fartfylld dag på fjället.

Till fastigheten hör ett väl tilltaget skotergarage/förråd med plats för minst tre skotrar. Det har en entrédörr och två garageportar åt väster, samt en större garageport åt öster ner mot sjön och skoterleden.

Tomten, som alltså bara ligger ca 150 meter från sjön, är en vacker och lättskött naturtomt på drygt 1 300 kvm. Strax bortom huset ansluter man till den fina skoterleden mot sjön, som sedan erbjuder varierad åkning mil efter mil. Till Lofsdalens by är det gångavstånd - här finns bl.a. affärer, bensinmack, restaurang och sportshop med skiduthyrning. Och en bit bort ligger den attraktiva fjällanläggningen med en mängd uppskattade aktiviteter för alla åldrar. För de som föredrar långdåkning, vandring och cykling, är Lofsdalen känt för sina vackra och välskötta leder.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518