Slagavallen Hedlunds väg 8

Härjedalens kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Tomtarea
1 500 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
29 331 kr/år

Det är en särskild känsla av ro och välbehag som infinner sig när man får slå sig ner och vila blicken mot horisonten och titta ut över fjäll och sjö. Från den här fastigheten har man en av Slagavallens finaste vyer med fjäll så långt ögat når och Lofssjöns vackra siluett som breder ut sig i dalgången. En makalös utsikt som är lika vacker oavsett årstid!

Från såväl altanen som inifrån stugan ser man både Sonfjället, Hovärken med skidbackar och Sömlingshågna med Lofsdalen och Lofssjön i dalgången. En storslagen vy som upplevs bäst på plats för att helt tas in.

Stugan har en ljus och vilsam interiör, här bor man med modern komfort med gedigna inslag som ger den där rätta fjällstugekänslan. Från hallen välkomnas man av ett rymligt allrum med plats för både sittgrupp, läshörna och matplats. Blicken dras direkt mot fönstren med den vackra utsikten och här finns även en utgång till altandäcket. I mitten av rummet finns en rejäl murstock med vedspis mot köket och insatskamin mot allrummet. Här finns även tre sovrum samt ett badrum med duschkabin och bastu.

På den skyddade innergården binder trädäcket ihop boningshuset med förrådslängan där det finns ett varmbonat gästrum, vedförråd och torrtoalett. Här finns också ett rejält garage med gott om plats för både skotrar, vallabänk och förvaring. I garaget är ett varmbonat rum med förbränningstoalett. Utöver gästrummet finns också en fristående gäststuga med plats för flera bäddar. Här kan man med andra ord vara många tillsammans, både familj och vänner, utan att trängas.

Slagavallen ligger på en öppen plats längs med den vackert slingrande vägen mot Sörvattnet. Läget är högt och fritt och populärt för dess snösäkra läge både för skoter- och turåkare. Området är naturskönt och varierar dramatiskt efter årstiderna. Sommartid finns här vacker miljö att vandra och plocka bär i samt fina fiskevatten. Till Lofsdalen med preparerade längdspår och skidbackar tar det ca 15 minuter med bil.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518