Slagavallen Margits väg 14

Härjedalens kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
2 800 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
17 650 kr/år

Det här är fjällkänsla i dess rätta benämning. En charmig stuga på en fjällsida med fri och orörd natur runt knuten och en härlig utsikt. Lingon och blåbär växer på tomten och blir man sugen på att ta sig ut på fjället är det bara att starta skotern, snöra kängorna eller sätta på sig turskidorna och åka. Här har man direkt kontakt med fjällen och dess utbud av friluftsliv året runt. Fina fiskevatten finns också i närheten. Den avskilda platsen och naturen inbringar ett härligt lugn, här kan man koppla av på riktigt!

Stugan har tre sovrum, badrum med dusch, villa separett och bastu samt hall och groventré med bra förvaring. Den naturliga samlingsplatsen är storstugan med rejäl hörnsoffa framför den fina braskaminen med koppardetaljer. Här finns även kök och matplats samt utgång till en vindskyddad farstukvist i härligt söderläge. Här tar man gärna med sig såväl morgonkaffet som middagen ut för att njuta av den storslagna vyn över fjäll och sjö.

Ovanför stugan finns en längre förrådslänga med rymligt skotergarage och vedförvaring.

Slagavallen ligger längs med den vackert slingrande vägen mot Sörvattnet på en öppen plats med fantastisk utsikt över fjäll och natur. Läget är högt och fritt och populärt för dess snösäkra läge både för skoter- och turåkare. Området är naturskönt och varierar dramatiskt efter årstiderna. Sommartid finns här vacker miljö att vandra och plocka bär i samt fina fiskevatten. Till Lofsdalen med preparerade längdspår och skidbackar tar det ca 15 minuter med bil.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518