Uppvallen Björnen 7

Härjedalens kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Tomtarea
1 174 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
34 595 kr/år

Välplanerat och fint underhållet hus på Björnen 7, med ett utan omskrivningar helt magiskt läge! Huset ligger på en attraktiv och plan hörntomt med uppskattad privat känsla och en alldeles makalös panoramautsikt som sträcker sig från Hovärken med skidbackar, över Lofssjöns avlånga siluett till de vackra fjällen Svanhågna och Sömlingshågna i söder. Vid den fint anlagda grillplatsen kan man samla familj och vänner och njuta av de helt ostörda vyerna året om. En vacker och naturskön plats för avkoppling där den rofyllda fjällmiljön är helt i fokus.

Stugan har en låg profil som fint smälter in in naturen och ett verandadäck som löper från entrén runt husets västra sida mot den öppna delen i söder, med andra ord kan man njuta av solen från morgon till kväll. Invändigt välkomnas man av en generös hall med gott om förvaring, tre mysiga sovrum samt ett duschrum med tvättpelare och bastu och en separat toalett. Sällskapsytorna rymmer både familj och vänner med gott om plats för soffgrupp och vilstolar. Här kan man njuta både av de vackra fjällvyerna och värmen från braskaminen. I vinkel till storstugan är köket där man från matplatsen har en härlig utblick både mot Hovärken och fjällen i söder.

Stugan är omsorgsfullt renoverad med bland annat nya fönster, nytt kök från Marbodal och en renoverad separat toalett samt nya innergolv. En fullständig lista med reparationer ligger som bilaga i annonsen. Här kan man sätta nyckeln i dörren och flytta in direkt.

På den vackra skogstomten om 1 174 kvm växer både ljung och blåbärsris och vid infarten finns ett nybyggt skoterförråd. Tomten är plan och lättillgänglig från entrésidan där det även ryms flera bilar. För den som är intresserad är även fastigheten intill, som är en obebyggd tomt, till salu.

Uppvallen är ett populärt fritidshusområde med direkt närhet till Lofsdalens välpreparerade längd – och skoterspår. Sommartid kan man vandra och cykla från boendet och till Lofsdalens trivsamma bykärna är det bara några minuter med bil. Här finns mataffär, restauranger, cafe, sportbutik med uthyrning och en fint anlagd badstrand. Vid Lofsdalens fjällanläggning finns skidbackar, downhilleder, uthyrning och annan service samt hotell, padelhall och aktivitetshus. Lofsdalen är den lilla byn med den stora skidåkningen som under senare år växt och blivit en året-runt destination att räkna med. Här byggs cykel och multileder för hela familjen och i Lofssjön kan man både fiska, paddla och bada.

Varmt välkomna att höra av er för att boka visning eller för att få veta mer om huset, läget och Lofsdalen.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
Mäklare info@lofsdalenfastighet.se, Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518