Utsikten Höglandet hus M

Härjedalen Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
67 m²
Byggår
2019

Välkommen till Utsikten Höglandet - Exklusiva parhus med ski-in/ski-out och panoramautsikt över fjäll och sjö.

Föreställ dig att kunna koppla av i genuin och orörd fjällmiljö långt ifrån vardagsstressen, och samtidigt njuta av ett modernt boende med alla bekvämligheter. Härifrån har man utsikt över fjällen, Lofssjön och storslagen natur utanför tröskeln som skänker återhämtning och stillhet såväl som adrenalinkickar och äventyr. Nära till allt som ger själen energi.

Fjällfastigheter i Lofsdalen har tillsammans med en arkitektbyrå och Åsbacka bygg tagit fram husen som byggs högst upp på Höglandet. Byggnationen kommer att ske i etapper och målet är att skapa en småskalig fjällby med omedelbar närhet till naturen, hus som förhöjer upplevelsen av att vistas i fjällen. Inspirationen är hämtad från det storslagna och stillsamma på Höglandet. Den omtyckta och genuina fjällstugan - enkelhet och grova, rustika proportioner - som passar in i sin omgivning. Härjedalsk byggnadstradition i modernt utförande. Platsbyggda kvalitéer, som egna uteplatser i skydd från isande vindar, generösa balkonger med milsvid utsikt och omtänksam inredning skapar nya generationshem att trivas i. Husen ligger i parhus med väl uttänkt positionering, för att ge känslan av att man befinner sig i en fristående stuga.

Utsikten Höglandet ligger högst upp på Hovärken med direkt anslutning till skidbackarna, närmare fjället än så här kommer man inte! Den första etappen består av 6 st parhus med 12 smakfullt inredda bostäder som säljs som fristående hus inklusive möbelpaket och husgeråd. Husen finns i tre olika storlekar med följande fördelning; 2 st hus i storlek M, 7 st hus i storlek L och slutligen 3 st hus i storlek XL.

Husen är byggda på höjden med ombonad känsla, optimala både för gemenskap och avskildhet. Med skräddarsydda ytor för skrymmande utrustning och en miljö för avslappnat umgänge skapas möjligheter för både livsnjutaren och den aktiva atleten att finna sin fristad. Samla vänner över en god middag, njut av stillheten med kalfjäll och pist utanför knuten.

Tack vare sitt fantastiska läge har Utsikten Höglandet stor uthyrningspotential. Detta innebär en möjlighet att kunna finansiera både avgifter och räntor för den som väljer att hyra ut.

Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer om både Lofsdalen och Utsikten Höglandet!

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB