Wallesvägen 37

Härjedalens kommun Se på karta

6 975 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Tomtarea
3 304 m²
Byggår
2005
Driftkostnad
35 607 kr/år

Ett av Bruksvallarnas bästa lägen! Med utsikt rakt mot Skarvarna och Kariknallarna, högt upp på fjällsluttningen, ligger detta trevliga fjällhus med ostört läge! Ett hus byggt med kärlek och som endast har haft en ägare som dessutom inte har hyrt ut huset.

På ca 80 m² bor man fint med stora fönsterpartier mot fjällkedjan och en takhöjd på som mest 4 meter. Här ryms allrum och kök i öppen planlösning med en kamin mitt i, 3 sovrum, badrum med bastu och tvättmaskin samt en gäst-WC. Loftet, som ingår inte i boarean, passar perfekt för TV-tittande och extra nattgäster. Lägg till en solig altan i tre väderstreck, ett gästhus med skotergarage inunder, en väl tilltagen tomt på 3 300 m² samt skidspår och skoterled precis i närheten så har ni det optimala fjällboendet med ca 10 - 12 möjliga bäddar.

Huset säljs med en del inventarier - resten får man skaffa själv efter eget tycke och smak. Tillträde under hösten 2022 – så kan man både få en fin höst i fjällen och fira jul i eget hus.

Nordic-Ski:s preparerade skidspår går endast ett par hundra meter från huset och det finns även en anslutningsled till de större skoterlederna. På 15 min med bil når man de stora alpinanläggningarna i Ramundberget respektive Funäsdalen. Lägg till 10 minuter och man kommer till alla backarna i Tänndalen. Sommartid är det bara att ta på vandringskängorna, öppna dörren och gå upp mot kalfjället.

Annars är det gott att "bara stanna hemma", njuta av utsikten och av lugnet och ladda batterierna. Välkommen in!

Läs mer hos mäklaren
Fjällviddens Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Åsa Rutfjäll

Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
Mäklare Åsa Rutfjäll, Fjällviddens Fastighetsmäklare AB
070-298 27 28