Kommande

Krabbviksvägen 23

Härnäset, Lysekils kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
25 m²
Tomtarea
1 141 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
28 356 kr/år
Kommande

PÅ GÅNG!

I det omtyckta området Svee på natursköna Härnäset ligger detta mysiga smultronställe. Med fridfullt läge och på solrik tomt på Krabbviksvägen finns denna fastighet med tre mindre byggnader som exteriört binds samman av en större vidbyggd altan som skapar en inbjudande och trevlig utemiljö i bästa solläge. Lösöre kan ingå vid köp om så önskas.
Denna fastighet är också perfekt för dig som söker en tomt och vill bygga nytt!

I gemytliga Krabbvik, som ligger på badrocksavstånd från huset kan man njuta av salta uppfriskande bad antingen vid den mindre sandstranden som är perfekt för de mindre barnen medan de simkunniga kan roa sig med bad från hopptorn och klippbad.
Då det även med fastigheten följer medlemskap i BASTUföreningen kan man med fördel kombinera bad med en skön bastu. Här har man också tillgång till en mycket trevlig festlokal som kan bokas där det passar utmärkt att njuta av grillat eller skaldjur i goda vänners lag.
I Krabbvik finns utöver bad och bastu dessutom en egen BÅTPLATS och del i SJÖBOD som följer med fastigheten.
För den aktive finns många bra möjligheter i närområdet med fotbollsplan och boulebana samt även en TENNISbana där det med fastigheten följer medlemskap. I området anordnas såväl Påskefyr som Midsommarfirande.

På väg ut på Härnäset passerar man genom "Bekymmernas port" som symboliserar att man där lämnar sina bekymmer därhän och på Härnäset har man därför de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion!

Härnäset som är beläget mellan vackra Åbyfjorden och Brofjorden är känt och omtyckt för sitt fina naturliv med många badplatser, småbåtshamnar, samt härliga strövområden, bär- och svampskogar. Området är också mycket omtalat och populärt för sina klättringsklippor. I närområdet finns Röe Gård som erbjuder både café och restaurang med hemlagade produkter i lantlig miljö. I Brodalen finns närmaste dagligvaruaffär där du också har kommunikation till Göteborg och Oslo. I Brastad finns ytterligare service, bageri, skola och förskolor och i Lysekil, som nås på ca 25 min med bil, finns ytterligare affärer och sommarnöjen. Från Åbyfjorden har du med båt närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn.

Välkommen med din intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas