Kyrkbyn 529

Hässleholms kommun Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
70 m²
Tomtarea
3 191 m²
Byggår
1915
Driftkostnad
14 700 kr/år

Nu finns ett tillfälle att förvärva ett charmigt hus i vackra Kyrkbyn Hästveda! Ett fint hus med ett vackert inglasat uterum, byggt i början på 1900-talet, placerat på en stor och lummig naturtomt på ca 3200 kvm. Hästveda är en trevlig byggd bestående av vacker natur, bokskogar och sjöar. Här finns möjligheter till aktivt friluftsliv och rekreation.

Fastighetens 70 kvm fördelat på hall, sovrum, vardagsrum och rymligt kök på nedervåningen och en övervåning med lite speciell planlösning som rymmer sovrum och möblerbar hall som idag används som sovrum. På tomten finns en lada/uthus med gott om utrymme för förvaring och verkstad.

Hästveda ligger naturskönt ca 2 mil norr om Hässleholm. Här finns skola från F-9, service i form av matbutik, vårdcentral, restauranger, bibliotek m.m. En av skånes renaste sjöar ligger precis i utkanten av Hästveda, där finns goda möjligheter till bad, fiske och vandring. Man kan också ta en promenad runt Lillasjön som ligger i anslutning till byn.

Kommunikationer är goda, Krösatåget stannar till mellan Hässleholm och Växjö, och det finns bussförbindelser till Hässleholm och Osby. Till Malmö/Köpenhamn tar man sig på 1,5 - 2 timmar.

I coronatider tänker vi på hälsan först och främst. Vill man ha privat visning så ordnar vi det. Vid bokade visningar försöker vi sprida ut deltagare och håller avstånd.

Välkommen att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Martin Florén

Egendomsbyrån AB
Mäklare Martin Florén, Egendomsbyrån AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.