Tjärnvägen

Klövsjöfjäll, Berg Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Tomtarea
1 208 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
26 000 kr/år

Välkommen att köpa din nybyggda stuga av modell Fjäll 95 från Husverket på en fin tomt med sjöläge i Klövsjöfjäll! Här erbjuds både sjönära och skidnära läge. Vintertid finns möjlighet till både längdskidåkning och alpin skidåkning i Klövsjöfälls skidbackar. Sommartid erbjuder Svartåstjärnen både fiske och varma dagar bad. Vintertid går det också att fiska i tjärnen.

Huset kommer att uppföras 1-plansmodell med stor gemensamhetsyta och tre sovrum. Storstugan har generös takhöjd och stora fönster från golv till tak och fönster högt upp på gaveln. En kamin mitt i storstugan säkerställer mysfaktorn på mörka vinterkvällar eller svala sommarnätter. Stugan har tre sovrum med möjlighet till 6 sovplatser. Storstugan och masterbedroom kommer att ha magisk utsikt mot Svartåstjärnen och Klövsjöfjälls skidbackar i bakgrunden.

Ett hus att trivas i såväl vinter som barmarkssäsong!

Huset köps på ritning, ett köpekontrakt skrivs på tomten och ett entreprenadavtal med husleverantören Fritidsvillan/Husverket. Huset kan vid rätt förutsättningar levereras på 6 månader. I priset ingår kostnad för tomt, VA och el-anslutning, handläggning /framtagning av samtliga handlingar inför bygglov samt koordination och projektledning av en totalentreprenad för ett nyckelfärdigt åtagande. Kostnaden för markberedning kan komma att bli högre beroende på hur marken ser ut. Kostnader för nybyggnadskarta och bygglov tillkommer.

Möjlighet att välja annan husmodell från Husverket finns.

Observera att bilderna är renderingar och att de kan avvika från beskrivningen eller innehålla tillval.

Huset kan beställas på valfri tomt av de på karta markerade bland bilderna. Priset för huset på tomt nr 1, 3 och 4 är 3 295 000 kr och 3 345 000 kr för standardutförande av hus på tomt nr 2.

För mer information om fritidshuset och totalentreprenad från Fritidsvillan/Husverket kontakta Thomas Holm VD på Fritidsvillan 070-22257 40 [email protected]

Ventilation
Mekanisk frånluftsventilation med friskluftsventiler dimensionerad för husstorlek. Friskluftsventiler är försedda med damm- och insektsfilter. FTX-system finns som tillval.
EL
Alla El-installationer i husen är genomgående av märket Schneider. LED-Spotlights med dimmer ingår i alla våra modeller enligt ritning. Uttag och strömbrytarknappar är monterade till samtliga utrymmen. El-centralen till hus i form av automatsäkringsskåp med jordfelsbrytare. Mediacentral för tele, TV och data finns som tillval. (Samlingsplats för inkommande kommunikationskablar ingår)
VA
Uponor alternativt Tece vattenrörsystem. Varm- och kallvattendistribution genom fördelarskåp. Varmvattenberedare 80 L med inbyggnadsskåp. Samtliga rördragningar är dolda i konstruktionen.
Uppvärmning
Luftvärmepump och oljefyllda el-radiatorer ingår som standard enligt ritning. Frånluftsvärmepump finns som tillval med vattenburet golvvärmesystem.
Kök
Platsbyggt och färdigmonterat kök speciellt anpassat för varje husmodell. spraymålade köksluckor i valfri färg finns att välja i sortimentet. Rostfria raka kökshandtag. Bänkskiva och stänkskydd i laminat. Diskho i rostfritt stål med blandare. Vitvaror ingår. Flera olika alternativ finns som tillval.
Badrum
Grått klinkergolv & grått kakel 25x40 på väggar . Golvstående snålspolande WC-stol från Gustavsberg. Tvättställsblandare och duschblandare med handdusch och upphängning från Grohe. Porslintvättställ med kommod sa & eldriven handdukstork. Förberedelse för installationsdragning till tvättma

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Vemdalen/Funäsdalen