Kommande

Österbyggeby 11

Knutby, Uppsala kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
68 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
2 777 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
21 400 kr/år
Kommande

Mysig sommarstuga på ca 81 kvm (uppgift från säljare, ej uppmätt) snart till salu i den rika kulturbygden Österbyggeby mellan Uppsala och Norrtälje, 3 mil från Grisslehamn och Österjön på ca 2 mils avstånd och Hallstavik på drygt 1 mils avstånd. På stor tomt i insynsskyddat läge kan du njuta av lugnet på landet. Stugan har både stor altan och uteplats med trädäck åt olika väderstreck som gjort för sommarens soliga middagar eller fikastunder. Regniga dagar kan du mysa i stugvärmen framför öppna spisen med en god bok medan det smattrar mot rutorna. Stugan är även isolerad med med 50 + 70 mm, vilket gör det möjligt att vistas här även kallare årstider. På tomten finns även gäststuga på ca 13 kvm för övernattande gäster med egen veranda. Det finns även ytterligare ett separat förråd samt en carport med en förrådsdel.

I Österbyggeby med omnejd kan du njuta av härliga sommardagar med tillgång till fin badplats i sjön Vällen, eller fiska din egen ädelfisk i Fyrväpplingen på några km avstånd. För badkrukan finns fantastiskt modernt utebad i Hallstavik på ca 1 mils avstånd och för den golfintresserade en golfbana intill. I Hallstavik finns även flera livsmedelsbutiker med goda öppettider och flertalet restauranger när du vill slippa laga middag. Här finns även frisör och diverse kvartersbutiker. Busshållplats finns vid Vällnora vägskäl drygt 3 km från stugan mot både Hallstavik och Uppsala (buss nr 805).

Välkommen att kontakta Märta Coronel Stillström på 0763-094502 för mer information. Ange vänligen alltid ditt namn och telefonnummer, tack. Vänligen respektera att visning behöver bokas i förväg för att titta på stugan och tomten, då ägarna använder stugan.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Uppsala

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.