Fyrvägen 1

Kristinehamns kommun Se på karta

850 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
1 429 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
8 042 kr/år

Varmt välkommen till Kristinehamns skärgård och denna sommaridyll på Fyrvägen 1! Ett perfekt projekt för hemmafixaren på jakt efter sitt framtida smultronställe eller er som drömmer om att bygga nytt i vacker skärgårdsmiljö. Enligt gällande detaljplan tillåts här byggas ett envåningshus om 130 m² huvudbyggnad samt 75 m² komplementbyggnad.

På fastigheten återfinns idag en mysig liten huvudstuga i äldre skick bestående av 3 RoK med eldstad och en gäststuga med ett rum, intilliggande dass och duschutrymme. Friköpt tomt om 1429 m² bestående av trädgårds- och skogstomt. Anslutningsavgiften för kommunalt VA är betald men ej ansluten. Fastigheten överlåts i befintligt skick varav möbler och redskap kommer att lämnas kvar.

Ett stenkast från tomten återfinns en vacker badplats vid fyren. Här möts du av storslagen vy över horisonten, en plats som måste upplevas! Ett par minuters promenad i motsatt riktning finns det mysiga lilla Skärgårdscaféet. Avnjut en glass i solen eller beställ in en bit mat med något gott att dricka. Kristinehamns skärgård är ett sommarparadis beläget enbart 15 minuter från centrala Kristinehamn. Tack vare läget kan stugan med fördel nyttjas som en enkel tillflykt från vardagen. Eller varför inte sätta guldkant på livet och göra detta till din permanenta miljö?

För visning kontakta ansvarig mäklare Karl-Albin Larsson på 073-3625706 alt [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karl-Albin Larsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karl-Albin Larsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-362 57 06