Kommande

Ekuddevägen 4A

Kvädö - Gryt, Valdemarsviks kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
83 m²
Tomtarea
2 784 m²
Byggår
1963
Driftkostnad
11 010 kr/år
Kommande

Drömmer du om ett sommarparadis med både fågelkvitter och badbrygga runt knuten? Då har du kommit rätt! För Ekuddevägen 4a ligger i vackra Kvädöfjärdens Naturreservat. Här får man njuta i lugn och ro, året om, och samtidigt finns närheten till Valdemarsvik, både med bil och med båt.

Från uteplatsen skymtar man havsviken och ner till den egna bryggan är det bara två minuters promenad. Här snackar vi badrocksavstånd! På bryggan finns båtplats och du kommer direkt ut till Gryts skärgård med allt vad den har att erbjuda, perfekt för både motor- och segelbåt samt vackra kajakturer. I närheten finns Gryts varv samt Fyrudden som erbjuder trevliga restauranger och tankmöjligheter. På ca 30 minuter når du Valdemarsvik, där du kan vardagshandla eller njuta av den fina sommarstadens möjligheter.

Fastigheten erbjuder två större byggnader om totalt 83 kvm (58+25 kvm) där huvudbyggnaden rymmer ett större allrum med plats för umgänge, tv-häng samt matplats. Här finns en öppen spis och en kamin, vilka inbjuder såväl till mysiga stunder framför brasan som värme under svalare höst, och vinterdagar.

Här finns tre mindre sovrum, köksplats samt ett rum med handfat där avlopp är framdraget till huset så möjlighet att sätta in wc finns. Vatten toalett finns idag i en mindre förrådsbyggnad, som också har goda förvaringsmöjligheter.

Den andra byggnaden rymmer ett större allrum med kök, vardagsrum och eldstad i öppen planlösning. I anslutning till rummet finns inbyggd våningssäng samt ett litet tvättrum med handfat.
Den stora altanen går runt två av husets sidor, delvis under tak. Här finns en större grillplats.

I ett sidohus finns även en bastu med anslutande dusch samt ett sovrum med våningssängar. Nedanför huvudbyggnaden finns ett förråd med goda förvaringsytor samt wc. Fastigheten har vissa bevarade och vackra originaldetaljer så som träpanel och originalkök.

Den stora naturtomten är lättskött och inbjuder såväl till lugna stunder med en bok i en solstol eller hopp och lek. Det finns gott om blåbär och björnbär. Här finns gungor, mindre fotbollsplan, studsmatta och en trädkoja.
Detta boende är perfekt för den större familjen eller som generationsboende. Se bifogad fil för eventuella regler av fastigheter som ligger i ett naturreservat.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Norrköping

Kontakta mäklaren

Angela Christensen

SkandiaMäklarna Norrköping
Mäklare Angela Christensen, SkandiaMäklarna Norrköping
070-627 94 64

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.