Simmesjö 10

Länghem, Tranemo Se på karta

1 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
65 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1965
Driftkostnad
13 253 kr/år
Arrende
7 500 kr/år

Här kan vi tala om en sann sommaridyll! Blir 2021 året då du köper fritidshus och kan spendera sommaren såhär? Låt mig presentera detta charmiga fritidshus på arrendetomt intill Simmesjön. Vid entrén möts du till och med av en skylt där det står "Stille ro" vilket jag tycker speglar denna plats på ett fint sätt... En plats att ta igen sig på, komma bort från vardagsstressen och bara slå sig ner på den härliga altanen med en bra bok, lyssna på naturens sus, eller ta stigen ner till sjön för att bada eller fiska.

Det finns totalt tre byggnader att förfoga över. Huvudstugan, förrådet samt en oisolerad gäststuga. Huvudstugan bjuder på ljusa och luftiga utrymmen i form av ett uterum och vardagsrum med generösa fönsterpartier som vetter mot Simmesjön. Köket går i lantlig stil och här står flera vackra gammaldags detaljer bevarade. Hela fem sovplatser finns placerat i sovrumsdelen, och sommartid finns det även sovmöjligheter i den lilla "gäststugan".

Simmesjö är ett trivsamt område med både permanent- och fritidshusboenden, beläget utmed riksväg 27 vilket gör det praktiskt att pendla till större städer som Borås och Göteborg. Närmsta tätorten är Länghem som ligger cirka 1 mils sträcka ifrån. Där har man tillgång till bland annat mataffär, pizzeria och busskommunikation.

Är detta något för dig? I sådana fall är du varmt välkommen att anmäla dig till visning och uppleva denna idyll på plats!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga