Valemosse 110

Ljungskile, Uddevalla kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
66 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 427 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
5 562 kr/år

Här möts ni av en insynsskyddad sommarstuga med några hundrameter till vattnet, där ni både kan ta ett svalkande dopp eller avnjuta en fisketur med nära och kära!

Ni välkomnas av en ljus hall med mycket förvaring i form av platsbyggda garderober. Det öppna vardagsrummet tillåter många sociala ytor, och kaminen höjer mysfaktorn vid kallare kvällar! Från vardagsrummet tar ni er ut på altanen med kvällssol och plats för ett stort matbord. Köket renoverades 2018 och erbjuder många arbetsytor. Huset innehåller två rymliga sovrum och ett mindre rum som lätt går att omvandla till ett badrum.

Ute i trädgården finner ni en stor friggebod för all form av förvaring. För att utnyttja soltimmarna finns även ett trädäck med en utedusch, och plats för både jacuzzi och solstolar! Den härliga trädgården öppnar upp för både lek och umgänge. Med dem rogivande skogen som närmsta granne finns möjlighet för både svamp - eller bärplockning, som senare kan avnjutas i solen. Helt enkelt erbjuder omgivningen närhet till naturen och insynsskydd för de som vill komma bort från stadens puls! Samtidigt är både Ljungskile och Uddevalla endast ett stenkast bort för dagar som kräver miljöombyte! I båda städerna hittar ni allt från mysiga småaffärer och restauranger till härliga båt - och badplatser.

Missa inte att förvärva denna sommaridyll!

Varmt Välkomna på visning

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uddevalla

Kontakta mäklaren

Jessica Nyman

HusmanHagberg Uddevalla
Mäklare Jessica Nyman, HusmanHagberg Uddevalla
072-711 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.