Lövhammaren Mosippan 18

Lofsdalen - Lövhammaren, Härjedalens kommun Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Tomtarea
1 185 m²
Byggår
1995
Driftkostnad
25 021 kr/år

Missa inte flygfilmen och rundvandringen på mäklarens hemsida!

Välkommen till Mosippan 18 på högt belägen tomt i området Lövhammaren i Lofsdalen. Här finns absolut närhet till både längdspår och skoterspår samt en skidled ner till liftstationen på områdets östra sida vilket gör Lövhammaren till den perfekta platsen för ett aktivt fjälliv. Lövhammaren är ett etablerat område med både äldre och nyproducerade hus.

Huset består av hall med rejäl klädkammare och plats för både förvaring och avhängning. I anslutning till hallen finns badrummet med bastu och dusch. Mittemot badrummet finns ett sovrum med två våningssängar samt en dubbelgarderob.

Storstugan är mycket rymlig med plats för en stor soffgrupp samt TV-möbel. Funktionellt kök med matplats för sex personer och rejäl diskbänk, diskmaskin, kyl/frys, spis med spisfläkt samt gott om förvaring. Här finns även utgång till husets altan i soligt söderläge där fjällen Sömlingshogna och Svanhogna skymtar mellan träden.

Sovrum 2 har plats för en dubbelsäng samt garderob och till sist det stora sovrummet med plats för dubbelsäng och garderob.
På den mysiga naturtomten finns ett garage med förråd som har sidodörr mittemot entrén.

Välkommen att boka visning hos oss på HusmanHagberg!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Härjedalen

Kontakta mäklaren

Maria Sondell

HusmanHagberg Härjedalen
Mäklare Maria Sondell, HusmanHagberg Härjedalen