Lilla Kornö hus 326

Lyse, Lysekil Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
4 rum
Boarea
59 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
20 000 kr/år

Drömmer du om ett sommarparadis på en liten ö i Bohuslän?

Nu påbörjar vi försäljningen av detta pittoreska smultronställe med mycket fint läge på Lilla Kornö!
Utöver bostadshuset, som ligger ett stenkast från hamnen, finns även en mysig liten trädgård, ett större förråd samt brygghus och två odlingslotter. Här har du de bästa förutsättningarna för ett skönt, enkelt och avkopplande sommarliv långt bort från storstadens stress där det finns tid för eftertanke och reflektion.

Lilla Kornö är en idyllisk plats i Bohuskustens ytterskärgård, ca 1,5 sjömil nordost om Lysekil. Förr beboddes Lilla Kornö främst av fiskare men idag är ön ett riktigt sommarparadis med sin röda bohusgranit, vackra grönskande natur och med havet som närmaste granne.
Lilla Kornö nås sjövägen med egen båt antingen från Ramsvik/Bastevik, Norra Grundsund eller Lysekil och har en mycket väl skyddad hamn med platser för både boende samt gäster.

I Bastevik, på fastlandet, finner du Lysekils Marina - en fullserviceanläggning som erbjuder platser för både båtar och husbilar. Här finns också en populär restaurang i Bastevik Bar och Café. Sommarkvällarna där bjuder ofta på trubaduraftnar varvat med roliga quiz eller så utmanar man vänner och bekanta i minigolf. I Norra Grundsund finns ett helt nyöppnat skaldjursmagasin och i Lysekil finns all tillgänglig service, fina restauranger och många saltstänkta aktiviteter att välja bland. Med båt har man också närhet till kustpärlor som Bohus Malmön, Smögen och Kungshamn.

Båttransport till visning kan lösas. Vänligen hör av er i god tid för inbokning av detta. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil