Rute Hollandarvägen 27

Norra Gotland, Gotlands kommun Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
74 m²
Tomtarea
2 620 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
25 500 kr/år

Med ett naturskönt läge i vackra Valleviken är detta arkitektritade hus uppfört.

Bostadshuset är modernt och spännande med generösa sällskapsytor i kombination med tre sovrum samt en väl tilltagen altan, delvis under tak. Allt för att du ska kunna leva och njuta av din fristad året runt.

Fasaden består av stående träpanel behandlad med vitpigmenterad Siox för ett sobert och hållbart yttre. Fönster och plåtdetaljer i mörkgrå nyans.

Utöver bostadshuset finns möjlighet att själv söka bygglov och uppföra ytterligare byggnader såsom garage, attefallshus eller förråd på tomten då detaljplanen tillåter hela 250 kvm byggarea. Kommunalt vatten och avlopp samt el är betalt och klart samt indraget.

Här bor ni med närhet till havet och med endast några minuters promenad nås viken med bad och populära Sjökrogen. Utanför Valleviken ligger Gotlands enda skärgård med öarna Fjaugen, Furilden, Klasen, Ytterholmen m.fl. Rute är en omtyckt strandsocken på öns nordöstra del och här finns bl.a. omtyckta Rute stenugnsbageri, Lergravs fiskrökeri och restaurang, vacker natur, orörda kuststräckor samt gott om sevärdheter såsom raukar och fornlämningar.

Detta är den perfekta bostaden för familjen som älskar norra Gotland och vill ha ett högklassigt boende att nyttja när som helst på året

Välkomna att kontakta mäklaren för en visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Gotland

Kontakta mäklaren

Jenny Holgersson

Fastighetsbyrån Gotland
Mäklare Jenny Holgersson, Fastighetsbyrån Gotland
0707-441223
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas