Del av NORRTÄLJE NORRA RÅDA 2:26 blivande fastighet NORRA RÅDA 2:26

Norra Råda, Norrtälje kommun Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²

Sällanskådad chans! När stil, moderniteter och läge står högst på listan så kan det vara svårt att finna detta, främst när det gäller fritidshus. Men nu är sökandet över!

Med en stor portion stilfullhet får jag lov och presentera ett nybyggt hus i omtycka Norra råda. Smakfullt inrett vinterbonat fritidshus om 98m² i modern tappning vad gäller inredning och teknikaliteter. Här möts du av en stilren känsla vid första anblicken av bostaden, modernt kök i fina färger och bra med arbetsyta, köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket ger en härlig rymd och sociala yta. två moderna helkaklade badrum med vattentoalett och fin duschhörna, praktiskt tvättstuga. Masterbedrom med plats för dubbelsäng, två fina sovrum med plats för enkelsäng, skrivbordsmöbel och garderob med förvaringsplats. Teknik rum/klädkammare med palts för förvaring. Bostaden har genomgående fint lamellgolv i ek, vitmålade väggar samt spotlights i samtliga rum. Vattenburen golvvärme i samtliga rum förutom badrum(el golvvärme)

Stor altan om 30m² i rakt söderläge med sol hela dagen fram till kvällen, altanen vetter mor fin natur, ängar samt en fin utsikt mot Rådasjön! Även finner du altaner på gavlarna.
Tomten beräknas till 3220m² och är plan och lättskött.

Vatten - Egenborrad brunn(året om vatten). delas med den blivande grannfastigheten.
Avlopp - Trekammarbrunn med septiktank och infiltration.

Möjlighet finns att förvärva hela fastigheten med både tomt och hus!

Råda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta - når du på ca 10-20 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn.
Distans:
- Norrtälje ca 17 km.
- Älmsta ca 9 km
- Grisslehamn ca 2,5 mil
Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Hus och installationer har gjorts sommaren 2021.
Tillträde enligt överenskommelse.

Efter genomförd avstyckning kommer den egen borrade brunnen befinnas sig på tomten, servitut kommer upprättas och nyttjande rätt kommer falla som last för denna fastighet och förmån för grann fastigheten.

Fastigheten är under avstyckning. Mer info inom kort - anmäl gärna ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas