Losjö 988

Norrala, Söderhamn Se på karta

875 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
66 m²
Biarea
26 m²
Tomtarea
2 284 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
11 049 kr/år

Välkommen till Losjö 988 och detta charmiga fritidshus om 4 r.o.k. Här har du en stuga med lugnt läge och en vacker sjöutsikt över Losesjön. Stugan rymmer hela familjen och några saker att lyfta fram är framförallt den bra planlösningen med ett sovloft på vinden och en härlig atmosfär i allrummet med högt i tak och sjöutsikt. Tomten har något för alla med både lek- och trädgårdsmöjligheter.

Losjö är ett trevligt område med perfekt läge. Här är det nära till E4:an som gör att det går snabbt och smidigt att ta sig hit. Trots närheten till E4:an märks inga störningar från trafiken, här är det lugnt och fridfullt. I Losjö finns också en gemensam badstrand vid Losesjön, perfekt för varma dagar när man vill svalka sig.

Badstranden når du med en kort promenad och nedanför stugan finns också en båtbrygga.

Här finns också möjlighet att förvärva tomten bredvid (Losjö 2:20 - https://www.svenskfast.se/tomt/gavleborg/soderhamn/losjo-2-20/260487), för dig som vill slippa grannar, för dig som vill ha extra mark eller för dig som vill ha möjlighet att säkra upp tomten och kunna ha familj eller släkt som grannar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Söderhamn