Mossvägen 13

Skaftö, Lysekils kommun Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
62 m²
Tomtarea
850 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Driftkostnad
34 046 kr/år

Nu påbörjar vi försäljningen av detta välaktade och mysiga fritidshus med ett av de bästa lägena i populära Backa Stora!

Fastigheten är belägen i utkanten av det omtyckta fritidshusområdet, vilket erbjuder både avskildhet, lugn och ro. Man har dock gångavstånd till det genuina samhället Grundsund där det bl a erbjuds restauranger, butiker, mataffär och en hög sommarpuls. I stugföreningen har man tillgång till tennisbana, fotbollsplan, lekplats och boulebana. För den sportintresserade är det även nära till två fina golfbanor samt nya padelbanor. Det finns fina badplatser med klippor och sandstränder inom gångavstånd.
Från området Backa Stora leder en fin cykelväg till samhället Fiskebäckskil och även det lilla pittoreska samhället Rågårdsvik är inom cykelavstånd.

Huset har en välplanerad bostadsyta om 62 kvm som inrymmer kök, vardagsrum och tre sovrum samt ett helt nyrenoverat badrum och wc. Exteriört har huset en vidbyggd altan samt nyrenoverad gäststuga och en grönskande, stor tomt med inslag av gräsytor, berg i dagen och perenner. Fiber finns!

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lysekil

Kontakta mäklaren

Åsa Larsson

Fastighetsbyrån Lysekil
Mäklare Åsa Larsson, Fastighetsbyrån Lysekil
070-5456320

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas