Kommande

Södra Finnö Hagalund 1

Södra Finnö, Söderköping Se på karta

2 875 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
2 413 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
33 280 kr/år
Kommande

Nu ges chansen att förvärva ett charmigt hus om 100 kvm som passar för både permanent- eller fritidsboende. På fastigheten finns ett gästhus om cirka 50 kvm med både kök och duschrum samt en lada på ca 125 kvm inredd som verkstad med betonggolv och carport med grundunderlag. Här kan ni finna ro i ert alldeles egna smultronställe med skärgården längs hörnet. Med endast ca 300 meter till havet finns både badplats och brygga med båtplats via servitut.

Ni möts av hall med goda förvaringsmöjligheter med skjutdörrsgarderob och klädkammare/förråd. Vidare finner ni vardagsrum i öppen planlösning med köket, braskamin, parkettgolv och utgång till inglasad altan. Tre sovrum med gott om sovplatser även för gästerna. Helkaklat duschrum med dusch, wc och tvättställ.

Härlig naturtomt om cirka 2 413 kvm med träd, buskar och gräsmatta. Stort altan varav en del inglasad. Enskilt vatten via borrad brunn och med hydrofor, enskilt avlopp via 3-kammarbrunn.

Södra Finnö är en av de större öarna i Sankt Annas skärgård. Ön är sammanbunden med fastlandet via vägbro över Finntarmen. På Södra Finnö finns gårdarna och byarna Finnö by, Slättö, Sundö och Getterö med flera badställen. Väg 818 leder ut till Södra Finnö över en bro över Finntarmen.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.