Polarisvägen 5

Storhogna, Berg Se på karta

5 450 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 130 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
11 300 kr/år

Vi är väldigt stolta och glada att få kunna presentera detta mycket välbyggda fritidshus med garage på Solsidan i Storhogna.
Här behöver du ingen bil för att ta dig till skidbacken. Du kan kliva i skidorna utanför dörren på morgonen och åka direkt från tomten till en transportled som tar dig till liften. Vart vill du åka idag? Storhogna eller kanske variera lite i Klövsjö? Eller varför inte både och? Nära tillhands finns även välpreparerade längdspår som slingrar sig genom området och vidare till Klövsjö i ett vackert vinterlandskap. Om du någon dag skulle vilja göra något mer avkopplande finns Storhogna högfjällshotell med god mat och lugnande spaupplevelser att välja bland. Även på Storhogna M kan du äta en bit mat för att sedan ge dig in i en bowlingmatch med familjen eller vännerna. Sommartid finns fina vandringsleder med möjlighet till skogens alla bär och svampar. För cykelentusiasten finns fina fjällstigar med hisnande vyer och numera också en ”pumptrack” vid Storhogna M.

Huset inrymmer på markplan hall, tre sovrum, två badrum, varav ett med bastu samt allrum och kök i delvis öppen planlösning med direkt anslutning till den stora altanen utanför. Altanen går runt hela huset med en trappa upp till garaget. Garaget är ett kallgarage med betongplatta, elektrisk portöppning och extra dörr. I allrummet leder en trappa upp till ett rymligt loft med plats för extra sängplatser, förvaring eller ett extra sällskapsutrymme, beroende på hur du vill nyttja loftet. En braskamin av typen Contura 856 Style monteras och sotarinspektion ingår i priset. Om man vill sätta in en annan kamin får köparen stå merkostnaden för detta. Besiktning är gjord och protokoll finns att få av mäklaren liksom slutbesked från kommunen. Ta gärna en titt på vår VR-Visning och helikoptervy för att få en bild av hur det är att gå runt i huset samt för att få en bild av hur området ser ut.

Huset är förberett för fiberanslutning och möjlighet att fjärrstyra lås, belysning och värme.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen