Snöflingevägen 4B

Stöten, Sälen, Malung Se på karta

2 450 000 kr

2 700 000 kr -9%
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
58 m²
Biarea
17,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1987
Förening
BRF Snöflingan 1 - 4
Om föreningen
Avgift
1 750 kr/mån

Nu finns möjligheten att förvärva denna del av ett parhus på Snöflingevägen, Stöten. Kanske önskar familjevännerna att förvärva grannlägenheten som även den är till salu?

Här bor du i lugnt område med natur och längdskidspår väldigt nära. En av fyra spårcentraler i Stöten utgår från självaste Kronoparken och för dig som vill ge dig ut i längdspåret finns flera kilometer längdspår varav 3 kilometer är elljusspår. I dalspåren kan du välja mellan skate och klassisk stil och spåren här är hela sex meter breda. Stöten är den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen och har också den högsta fallhöjden och Sälens längsta skidbacke på 3 km. Här finns backar som passar alla skidåkare, allt från mycket lätta, gröna backar till utmanande svarta pister. Närmsta transportlift som tar dig upp till anläggningen finns ca 600 meter bort.

Snöflingevägen 4B erbjuder 3 sovrum varav ett på loftplan med allrumsdel och sovrum. Från entréplanets storstuga tar du dig ut till veranda i söderläge vilket möjliggör trevlig vistelse året om. Här finns också kök med öppen planlösning mot umgängesdelen. Till bostadsrätten hör också en friggebod, kallbonad, om 8 kvm byggd 2008 + vidbyggt skidförråd vid entré.

Bostaden ligger EJ på uthyrning via Stöten.
Tillträde enligt överenskommelse. Inventarier ingår förutom personligt lösöre.
Kontakta mäklaren för visning.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sälen